Silicon Power Power Marvel M02 USB 3.2 32GB kék pen drive

Silicon Power Power Marvel M02 USB 3.2 32GB kék pen drive

Klasszikus dizájn, erõs burkolat
Csatoló felület: USB 3.2 Gen 1
Kapacitás: 32 GB

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

-Jobb teljesítmény USB 3.1 Gen 1-el
A Marvel M02 Type-A USB flash meghajtó USB 3.2 Gen 1 interfésszel rendelkezik, amely akár 5 Gbps sebességû adatátvitelt is lehetõvé tesz. Ráadásul az akár 128 GB-os tárolókapacitással több mint elég helyed lesz ahhoz, hogy magaddal vidd, amire szükséged van.

-Mindenre kész
A Marvel M02 belülrõl mindig készen áll a True Plug & Play technológiával, amely kiküszöböli a külsõ tápellátás szükségességét. Kívülrõl alumínium burkolata könnyû és tartós, míg egy levehetõ sapka védi az USB-csatlakozót, amikor nincs használatban.

-Mindig veled van
Mivel mindennapi használatra szánták, a beépített pántlyuk praktikus választás a Marvel M02 kulcstartóra vagy táskára való rögzítéséhez, így mindig veled lehet útközben. Amíg nem téveszti el a kulcsát vagy a táskáját, az adatok elvesztése a múlté lesz.

-Biztonsági mentés
Az adatok biztonsága érdekében a Marvel M02 extra biztonsági intézkedésekkel rendelkezik. A hatékony fájlkezeléshez és az AES 256 bites titkosításhoz ingyenesen letölthetõ SP Widget szoftver, míg az adatok helyreállításáról a Recuva File Recovery szoftver gondoskodik. A még nagyobb nyugalom érdekében korlátozott, 5 éves garancia is jár hozzá.