Kiegészítõk, tartozékok

Termékek a kategóriában

. A Digitális fotós könyv 1. 2.kiadás

. A Digitális fotós könyv 1.    2.kiadás

A Scott Kelby által írt díjnyertes kötet az egész világon hatalmas sikert aratott, és több tucat nyelvre fordították le. Nem véletlenül, hiszen ez az egyetlen olyan könyv, amely tényleg megmutatja, hogyan készíts profi minõségû fotókat a legnevesebb digitális fotósok trükkjeivel (amelyek nem mellesleg egyszerûbbek, mint gondolnád).

. A Digitális fotós könyv 2.

. A Digitális fotós könyv 2.

Scott Kelby, a nagysikerû Digitális Fotóskönyv elsõ kötetének szerzõje visszatért egy olyan új könyvvel, ami pont ott folytatja, ahol az elsõ kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegre törõ, szakzsargont mellõzõ stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad, és ami az elsõ kötetet a világ legsikeresebb digitális fotózásról szóló könyvévé tette.

. A Digitális fotós könyv 3.

. A Digitális fotós könyv 3.

Scott Kelby, a nagy sikerû A digitális fotós könyv elsõ két kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzõje visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a második kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegre törõ, szakzsargont mellõzõ stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad.

. A Digitális fotós könyv 4.

. A Digitális fotós könyv 4.

Scott Kelby, a nagysikerû A Digitális Fotós könyv elsõ három kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzõje visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a harmadik kötetet abbahagyta. Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtõ szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal.

. A Nagy Villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról

. A Nagy Villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról

A FOTÓZÁSRÓL BESZÉLÜNK, akkor a lényeg a fény. Joe McNally mindent tud a fényrõl, miután több mint harminc évet töltött az objektív mögött. Tudja, hogy kell beszélni róla, formálni, színezni, irányítani és rendezni. De ami a legfontosabb, tudja, hogy kell létrehozni… kis rendszervakukkal.

. Kapd el a pillanatot! - Szakmai titkok a világ egyik leghíresebb fotósától

. Kapd el a pillanatot! - Szakmai titkok a világ egyik leghíresebb fotósától

Joe McNally, a világ egyik elsõ számú profi digitális fotósa, új terepre merészkedik. Olyan fotós könyvet hozott létre, amilyet elõtte még senki: vegyíti egy fotóalbum gazdag, magával ragadó képanyagát és elegáns tördelését olyan felbecsülhetetlen értékû oktatóanyaggal, lényegre törõ meglátásokkal és fotós titkokkal, amelyek rendszerint csak a legjobb oktatókönyvekben találhatók meg.

. Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak

. Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak

Scott Kelby, a Photoshop User magazin szerzõje és szerkesztõje – és jelenleg a világ legnépszerûbb Photoshop írója – egy teljesen új szintre emeli a könyvét. Teszi ezt, amikor a legújabb, legfontosabb és leghasznosabb Adobe Photoshop CS6 technikákat feltárja a digitális fotósok elõtt.

. Tervezz a fénnyel!

. Tervezz a fénnyel!

Kis- és nagy vakut is vizsgálva, a könyv bemutatja az alapvetõ megvilágítási technikákat, a fénymódosító eszközöket és az egy-fényes megoldásokat, majd továbbhalad az egyes képek kitárgyalására, vaku technológiákra (mint például a high-speed sync és a legújabb TTL rádiós kioldók) és a megvilágítási stílusok és megközelítések sokaságára.

AgfaPhoto APX 100 135/36 fotófilm

AgfaPhoto APX 100 135/36 fotófilm

Fekete-fehér, 36 kockás negatív film
Érzékenység: ISO 100
1 db-os kiszerelésben kapható