Kiegészítõk, tartozékok

Termékek a kategóriában

- PDB mini állvány

- PDB mini állvány

Sokoldalúan használható, kis helyen elférõ miniállvány.
Méretek összecsukva: 14,7 x 4 x 0,8 cm
Magasság alaphelyzetben: 10,5 cm
Max. magasság: 15,5 cm

- Pentacon üveges diakeret

- Pentacon üveges diakeret

Üveges diakeret
Elfekvõ készlet, az üveg piszkos
25db-os kiszerelés

. A Digitális fotós könyv 1. 2.kiadás

. A Digitális fotós könyv 1.    2.kiadás

A Scott Kelby által írt díjnyertes kötet az egész világon hatalmas sikert aratott, és több tucat nyelvre fordították le. Nem véletlenül, hiszen ez az egyetlen olyan könyv, amely tényleg megmutatja, hogyan készíts profi minõségû fotókat a legnevesebb digitális fotósok trükkjeivel (amelyek nem mellesleg egyszerûbbek, mint gondolnád).

. A Digitális fotós könyv 2.

. A Digitális fotós könyv 2.

Scott Kelby, a nagysikerû Digitális Fotóskönyv elsõ kötetének szerzõje visszatért egy olyan új könyvvel, ami pont ott folytatja, ahol az elsõ kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegre törõ, szakzsargont mellõzõ stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad, és ami az elsõ kötetet a világ legsikeresebb digitális fotózásról szóló könyvévé tette.

. A Digitális fotós könyv 3.

. A Digitális fotós könyv 3.

Scott Kelby, a nagy sikerû A digitális fotós könyv elsõ két kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzõje visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a második kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegre törõ, szakzsargont mellõzõ stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad.

. A Digitális fotós könyv 4.

. A Digitális fotós könyv 4.

Scott Kelby, a nagysikerû A Digitális Fotós könyv elsõ három kötetének (mely a világ legnagyobb példányszámban eladott digitális fotózásról szóló könyve lett) szerzõje visszatért egy olyan új könyvvel, amely pont ott folytatja, ahol a harmadik kötetet abbahagyta. Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtõ szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal.

. A Nagy Villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról

. A Nagy Villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról

A FOTÓZÁSRÓL BESZÉLÜNK, akkor a lényeg a fény. Joe McNally mindent tud a fényrõl, miután több mint harminc évet töltött az objektív mögött. Tudja, hogy kell beszélni róla, formálni, színezni, irányítani és rendezni. De ami a legfontosabb, tudja, hogy kell létrehozni… kis rendszervakukkal.

. Adobe Photoshop CS6 - Tanfolyam a könyvben

. Adobe Photoshop CS6 - Tanfolyam a könyvben

Az Adobe Photoshop CS6 – Tanfolyam a könyvben tizennégy leckéje az Adobe Photoshop elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban.

. Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak

. Adobe Photoshop Lightroom fotósoknak

Ez az egyik legelterjedtebb fotósokat célzó alkalmazás, amellyel minden fotós egyszerûen és produktívan végezheti el a fotózás utáni összes szükséges munkafolyamat lépést.