Silicon Power Mobile C07 USB3.2 G1C 32GB pink pen drive

Silicon Power  Mobile C07 USB3.2 G1C 32GB pink pen drive

Csúcstechnológiát és a legstílusosabb valóságot egyesíti
Modern megjelenés, könnyû hozzáférés
Csatoló felület: USB3.2 G1C
Kapacitás: 32 GB

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Tegyen többet a Type-C-vel

Az akár 256 GB-os tárkapacitással a Mobile C07 tökéletes megoldás további tárhely megszerzésére C típusú mobil eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken. Az USB 3.2 Gen 1 interfész gyors adatátvitelt tesz lehetõvé, míg az USB OTG támogatás gyors biztonsági mentést vagy hozzáférést biztosít a további tárhelyhez, miközben sejti – számítógép nélkül, útközben.

Adatokat tárol, nem baktériumokat

A Mobile C07 számára a biztonság és a higiénia a legfontosabb. A laboratóriumi tanúsítvánnyal rendelkezõ antibakteriális bevonat védi a meghajtót és – ami a legfontosabb – a felhasználókat a kórokozóktól. Ez különösen akkor hasznos, ha az utat megosztja barátaival vagy munkatársaival irodai környezetben.

Kész, kívül és belül

Belülrõl a Mobile C07 mindig készen áll a True Plug & Play technológiával, amely kiküszöböli a külsõ áramellátás szükségességét. Kívül egy levehetõ kupak védi az USB-csatlakozót, ha nincs használatban. Ez egy rendkívül hatékony módja az adatok megosztásának mobileszközök és Type-C laptopok vagy számítógépek között.

Mindig veled

Mivel mindennapi cikknek szánják, a beépített pánt praktikus kialakítás, amellyel a Mobile C07-et kulcstartójára vagy táskájára rögzítheti, hogy mindig veled legyen útközben. Mindaddig, amíg nem téveszti el kulcsait vagy táskáját, az adatok elvesztése a múlté lesz.

Biztonsági mentés a biztonsági mentéshez

Az adatok biztonsága érdekében a Mobile C07 extra biztonsági intézkedéseket tartalmaz. A hatékony fájlkezeléshez és AES 256 bites titkosításhoz ingyenesen letölthetõ az SP Widget szoftver, a Recuva File Recovery szoftver pedig adat-helyreállítást biztosít. A még nagyobb nyugalom érdekében 5 év korlátozott garancia is alátámasztja.