Electrolux PI92-4ANM robotporszívó

Electrolux PI92-4ANM robotporszívó

Az Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM robotporszívó kiváló asszisztens az otthonod kitakarításához. A puha kerekeinek köszönhetõen ideális kemény padlókhoz, szõnyegekhez, sima vagy puha felületekhez is.
Panerai Replica
Rolex Replica Watches

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Por tárolása: portartály
Porszívó típus: robotporszívó
Energiaforrás: Nagy teljesítményû lítium akkumulátor
Töltési idõ: 1,5 óra
Mûködési idõ: 70 perc
Zajszint: 75 dB
Porkapacitás: 0,7 liter
Száraz tisztítás: igen
Nedves tisztítás: nem
Egyéb funkciók: Az Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM robotporszívó kiváló asszisztens az otthonod kitakarításához. A puha kerekeinek köszönhetõen ideális kemény padlókhoz, szõnyegekhez, sima vagy puha felületekhez is. Nagyteljesítményû lítium akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja az akár 70 perc akkumulátor üzemidõt is. Az oldalkefe tökéletes eredményt nyújt a falak, a bútorok vagy a szoba sarkainak porszívózásakor. A robotporszívónak van egy nagyméretû 0,7 literes szennyvíztartálya. Nem számít, mekkora a lakásod vagy a házad, a porszívó feltérképezi a szobákat és mindent tökéletesen felporszívózik. A porszívózás során teljes mértékben foglalkozhatsz mással, amire eddig nem volt idõd pont a takarítás miatt.
Elegáns fekete dizájn
A porszívó bármilyen típusú padlóhoz alkalmas
Nagy teljesítményû lítium akkumulátorral és töltõállomással rendelkezik
Az oldalkefe biztosítja a tökéletes porszívózási eredményt
Része egy nagyméretû 0,7 literes tartályt és mosható szûrõt
Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM intelligens navigációval felszerelt robotporszívó
Ütés- és szennyezõdés érzékelõ
A porszívót úgy tervezték, hogy még a kevésbé elérhetõ helyeken is felporszívózzon
Legyõzi az akadályokat 2,2 cm-ig
Összegyûjti, felfogja és felszívja az összes szennyezõdést
PUREi9 mobil alkalmazás
A robot porszívó automatikusan újratöltõdik
Az optimalizált töltés akár 70 perces mûködést is biztosít
Az Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM intelligens navigációval felszerelt robotporszívó. Lézerrel és kamerával térképezi fel az egész helyiséget, beolvassa a bútorokat és az összes többi tárgyat. Nem kell elpakolnod semmit, vagy nehezen félretolnod a porszívózás elõtt. A porszívó mindenütt felporszívózik, ahol csak lehet. Az elegáns fekete dizájn kiegészíti otthonod. Ezen felül úgy tervezték, hogy a kevésbé hozzáférhetõ helyeket is elérje, például az asztal alatt vagy a szoba széleit. Minden sarokba bejut, és tökéletesen felporszívózza az egész helyiséget. Legyõzi az akadályokat 2,2 cm magasságig. A takarításhoz használhatod az elõre beállított adatokat a szobáról. A vezérlõgombok a szerkezetén helyezkednek el. Biztosan tudod, hogy a konyhában, a fõzés után néha morzsák maradnak a padlón. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM ezzel is megbirkózik. Összegyûjti, felfogja és felszívja a szennyezõdéseket , amelyekkel találkozik. Még a por sem jelent problémát a porszívó számára. Hatékonyan tisztítja az egész helyiséget, és tökéletesen tisztává teszi a padlót. Nem sikerült felporszívóznod, mielõtt elindultál volna a munkádba? A PUREi9 mobilalkalmazással beállíthatod a porszívózni kívánt területet és az ütemezést, függetlenül attól, hogy hol vagy. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM gondoskodik arról, hogy minden tiszta legyen, mire hazaérsz. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM robotporszívó automatikusan 1,5 órán át feltölti magát. Az optimalizált töltés akár 70 perces mûködést is biztosít. Amikor a porszívás befejezõdött, egyszerûen távolítsd el a mosható szûrõt és tisztítsd meg. Ez biztosítja a maximális teljesítményt a következõ tisztításnál. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM tiszta levegõt biztosít otthonodban, a por mikrorészecskék 99,9%-os szûrésének köszönhetõen.
Súly: 3,7 kg