SAMSUNG. HW-Q600B hangprojektor

SAMSUNG. HW-Q600B  hangprojektor

A lehetõ legjobb 3D-s hangzás minden irányból
Dolby Atmos/DTS:X
Fedezd fel a hangzás mélységeit a Dolby Atmos és a DTS:X technológiával, amely úgy emeli ki a hangot, ahogyan az feletted és körülötted áramlik.

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Hangrendszer típusa: 3.1.2
Csatlakozás: HDMI bemenet 1
HDMI kimenet 1
HDMI ARC Igen(eARC)
HDMI CEC Igen
Optikai bemenet 1
Bluetooth
Bluetooth Kodek SBC, AAC
Többeszközös Bluetooth csatlakozás
Zenelejátszás USB-n keresztül
Okos távirányító
Bluetooth Bekapcsolása
Bluetooth: Igen
Egyéb jellemzõk: Tapasztald meg a magával ragadó hangzást felülrõl, 2 felfelé sugárzó hangszóróval!
Valódi 3.1.2 ch hangzás
A 2 felfelé sugárzó hangszórónak és a Samsung Acoutic Beam technológiának köszönhetõen magával ragadó, mozgó hangzást biztosít a lenyûgözõ kikapcsolódás érdekében. Tökéletesen passzol a QLED TV-hez, így eggyé válhatsz a történettel, mivel a Samsung Acoustic Beam segítségével valódi 3.1.2ch hangzású, teljes hangkörnyezet vesz körül.

Q-szériás hangprojektor és TV tökéletes harmóniában
Q-Symphony
A Hangprojektor szinkronizálódik a Samsung TV-vel, együttesen létrehozva a magával ragadó hangzást. Egyesíti és javítja a hangot az elülsõ- és felfelé sugárzó hangszóróin, valamint a TV-készülék hangszóróin keresztül, amely olyan akusztikus élményt nyújt, mint még soha.

*Elõfordulhat, hogy egyes funkciók nem kompatibilisek az összes Samsung TV-vel. *A funkciók a TV típusától függõen változhatnak. Ellenõrizd a termék specifikációit TV-modell szerint.* A funkcióhoz HDMI, optikai csatlakozás szükséges a TV-hez.

Az egyes jelenetekhez optimalizált hangzás
Adaptív hang
A Samsung hangprojektor elemzi a hangjelet, hogy automatikusan optimalizált hangzást biztosítson az egyes jelenetek alapján. Az adaptív hangzás lehetõvé teszi, hogy a hangokat még alacsony hangerõn is tisztán hallhasd, így még a csendes beszélgetések is jól hallhatók.
Tartozékok: Távirányító
Falra szerelhetõ tartó (tartó kapcsot és csavart tartalmaz)