VILEDA Steam Plus gõztisztító

VILEDA Steam Plus  gõztisztító

Tökéletes higiéniai megoldást keres padlója tisztítására? A Vileda Steam Plus az Ön által választható legjobb gõztisztító. Tisztítsa meg a sarkokat és ne feledkezzen meg a bútorok alatti felületrõl sem, hogy biztonságos és higiénikus környezetet teremthessen otthonában.

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Az új Vileda Steam PLUS gõztisztító vegyszerek használata nélkül biztosít hatékony és higiénikus tisztítást. A gõztisztító fertõtlenítõ gõze és mikroszálas textíliája minden padlófelületrõl elpusztítja a baktériumok és vírusok* 99,9%-át. A gõztisztító mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, és olyan forró gõzt hoz létre, amely biztonságosan és erõfeszítés nélkül segít a padló megtisztításában. Fel szeretne menni az emeletre? Nem gond. Az új beépített hõmérséklet-érzékelõ rendszernek köszönhetõen elég, ha kikapcsolja a készüléket, és egy másik konnektorra csatlakoztatja. Rögtön készen áll a használatra, nem kell megvárni, míg újra felmelegszik.

A gõzfelmosó minden padlótípuson használható, mivel változtatható gõzszabályozási beállításokkal rendelkezik. Módosítsa a gõz intenzitását maximálisról minimálisra, hogy még a legkényesebb padlókat is alaposan meg tudja tisztítani. A mikroszálas textilnek köszönhetõen ez a gõztisztító ideális a keményfa padlókhoz; mindazonáltal a gõzt úgy állíthatja be, hogy azt a különbözõ padlótípusokhoz, például parkettához, szõnyegekhez és csempékhez igazítsa, ezáltal tökéletesen alkalmazkodva az Ön igényeihez. Javasoljuk, hogy egy kevésbé látható helyen próbálja ki, így megbizonyosodhat arról, hogy a legkényesebb padlón is használható.

ÚJ DESIGN. KIPRÓBÁLT MINÕSÉG.
Az új tervezésû Vileda Steam Plus egy könnyen kezelhetõ, kompakt, könnyû, háromszög alakú, nagy teljesítményû gõztisztító. Hossza 126 cm, súlya 2,3 kg. A fogantyú ergonomikus kialakítású, így a felmosó kényelmes és könnyen fogható. Formájának és kompakt kialakításának köszönhetõen gyorsan és egyszerûen eléri a sarkakat, a bútorok alatti és más szûk helyeket. Praktikus kiegészítõ kerete pedig segít a különbözõ szõnyegek felfrissítésében.
Szõnyegek tisztítása
Továbbfejlesztett kiegészítõ keretének köszönhetõen kiválóan tisztít, még a különbözõ szõnyegeken is.