LG LG SN10Y hangfal szett

LG LG SN10Y hangfal szett

Össz teljesítmény: 570 Watt
Csatornák száma: 5.1.2 ch
USB csatlakozó
Bluetooth csatlakozás
Meridan vezetõ technológia
Dolby Atmos

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

LG hangprojektor SN10Y.
A legjobb hangzás a moziélményhez.

Meridian technológia a kivételes hang érdekében.
Az LG SN10Y hangprojektor most már a Meridian fejlett digitális jelfeldolgozó rendszerével készül. Tapasztalja meg a fülszintû hangminõséget és a széles koncertszínpadot.

Prestigious British Audio, MERIDIAN.
A Meridian 1977 óta teremt innovatív és elegáns, nagy teljesítményû hangmegoldásokat. Kiterjesztette a határokat, szakított a szokványossal, és olyan termékeket alkotott, amelyek újraértelmezik, ahogy az emberek zenét hallgatnak és filmet néznek, bárhol is legyenek.

A MERIDIAN vezetõ technológiái.
A Meridian szigorú, kutatáson alapuló filozófiája folyamatosan feszegeti a hangtechnika határait. A nagy felbontású hang brit úttörõjeként és a digitális jelfeldolgozás (DSP) mestereként a Meridian fontos szerepet töltött be az úttörõ technológiák fejlesztésében és bevezetésében.

Dolby Vision és Dolby Atmos.
Hallja meg a különbséget a lebilincselõ 3D hangzással. Az LG SN10Y hangprojektor találkozása a Dolby Vision, a Dolby Atmos és a DTS:X technológiával, hogy az otthonából mozit varázsoljon, és a lehetõ legjobban bele tudjon merülni a kedvenc filmjeibe.

5.1.2 csatornás (készen áll a hátsó hangszórókra)
Töltse meg a szobát a legjobb, moziszerû térhatású hanggal. Az LG SN10Y hangprojektor támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot a 7.1.2 csatornás kimeneten, így tévénézés közben mindig a lehetõ legjobban belemerülhet a hangélménybe. *A hátsó hangszórók külön kaphatók. **A hátsó hangszórók kábellel kapcsolódnak a mellékelt vezeték nélküli vevõegységhez, de ez nem látszik a képen.

Nagy felbontású audió.
Hallgassa a páratlan hangzást. A nagyfelbontású hang 192 Hz-es mintavételezési sebessége és 24 bites mélysége a hangzást pontosabbá, a hallgatást pedig élvezetesebbé teszi.

Mesterséges intelligenciás helyiségkalibrálás.
A helyiséghez illeszkedõ hang Keresse meg a életteréhez leginkább megfelelõ hangprojektor-konfigurációt. Nyugodtan telepítheti annak tudatában, hogy mindössze 15 másodperc alatt kiigazítja a helyiségben található tárgyak miatt keletkezõ torzulást. *A mesterséges intelligenciás helyiségkalibrálás egy automatikus hangolási technológia, amely kompenzálja a hangprojektor környezete okozta torzulást, és algoritmusokkal javítja a hangprojektor hangteljesítményét.

AI Sound Pro. Adaptív audió mindenhez, amit néz.
Az AI Sound Pro automatikusan elemzi a tartalmakat, és azonnal optimalizálja a hangbeállításokat a lejátszott hang típusához. A kristálytiszta beszédhangnak köszönhetõen nem marad le semmilyen részletrõl vagy az akciójelenetek válnak erõteljesebbé, a mûfajtól függõen.

eARC.
A HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) technológia lehetõvé teszi a tömörítés nélküli 5.1 és 7.1 csatornás audiojel veszteség nélküli átvitelét a kompatibilis tévékre, még akár HBR (High Bit Rate) audiojel, például a Dolby Atmos® és a DTS: X® szabványok esetén is.

Csatlakoztathatóság.
Csatlakozzon kényelmesebben. A hangrendszerét bõvítheti WiFi és Bluetooth® csatlakozási lehetõséggel, illetve kényelmesen csatlakoztathat egy optikai és két HDMI kábelt.