SAMSUNG. HW-LST70T/EN hangprojektor

SAMSUNG. HW-LST70T/EN  hangprojektor

Erõteljes hangzás a bekapcsolás pillanatától
Tisztán hallhatod tévémûsoraid és filmjeid a The Terrace hangprojektoron, kültéren is. A 210 wattos teljesítmény és a beépített mélysugárzó erõteljes basszust biztosítanak, míg a többhangszórós vezérléstechnika egyszerre mozgatja a négy mélysugárzót, hogy erõs, gazdag hangzást teremtsen a kerti film maratonokon.

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Hangrendszer típusa: 3.0
Csatlakozás: Optikai bemenet
1

Bluetooth
Igen

Bluetooth Kodek
SBC

Wi-Fi
Igen

Zenelejátszás USB-n keresztül
Nem

Okos távirányító
Igen

Bluetooth Bekapcsolása
Igen

NFC
Nem
Összteljesítmény: 210 W
Hangzás: Dolby Digital 5.1
Bluetooth: Igen
Egyéb jellemzõk: Tiszta hangzás a kültéri zajok ellenére is
A The Terrace hangprojektor hangja úgy van beállítva, hogy a kültéri zajok ellenére is tisztán hallható legyen. A dedikált középsõ hangszóró (3.0CH) kristálytiszta párbeszédet biztosít.
Érezd a mély basszust!
A Torzításcsökkentés technológia elõre jelzi és megszünteti a torzítást, még mielõtt bekövetkezne, így mélyebb és teltebb hangzást eredményez anélkül, hogy külön mélynyomóra lenne szükséged.
Víz és por elleni védelem
Ez az idõjárási körülményeknek ellenálló hangszóró IP55 besorolású, a víz és a por elleni védelemmel. Rossz idõben is az elérhetõ maximális élvezeti szintet nyújtja.
Az eszközök közötti tartalomátvitel sosem volt ennyire egyszerû
A The Terrace hangprojektor Wi-Fi-t és Bluetooth®-t használ a más eszközökhöz való egyszerû vezeték nélküli kapcsolatokhoz. Élvezd a zenét a mobilodról a legjobb hangminõségben bárhol, vezetékek és kábelek nélkül.
Az egyes jelenetekhez optimalizált hangzás
A The Terrace hangprojektor elemzi a hangforrást, hogy automatikusan optimalizálja a hangot az egyes jeleneteknek megfelelõen. Az Adaptív hang lehetõvé teszi, hogy a hangokat tisztán halld, még alacsony hangerõ mellett is, így még a csendes beszélgetések is hallhatók lesznek.
Könnyû felszerelés a gyors szórakozás érdekében
Nincs szükség professzionális telepítésre, azonnal hozzáláthatsz, amint hazaérsz. A mellékelt készlettel a hangszórót a falon, vagy a Samsung The Terrace TV alatt szépen elhelyezheted a zavartalan hangélmény érdekében.
Egy érintés, és már indul is a lejátszás
Azokra a pillanatokra amikor jobb minõségben szeretnéd hallgatni a zenét. Amikor a telefonodon zenét hallgatsz, egyszerûen csak érintsd hozzá a készüléked a hangprojektorhoz! A hangprojektor vibrálással jelzi, hogy felismeri a készüléket, és zökkenõmentesen csatlakozik, és ott folytatja a zenét, ahol tartottál, de már hihetetlen hangprojektor hangzással.
Egy alkalmazás az okosabb hallgatásért
Emeld az összekapcsolt életet a következõ szintre! A SmartThings alkalmazás lehetõvé teszi, hogy a hangszóróidat hozzáadd a hálózathoz, így a hatékonyabban vezérelheted a hangokat az okos otthonodban.
Tartozékok: Távirányító
Igen

Falra szerelhetõ tartó
Fali konzol & The Terrace TV konzol