LG Xboom RL4 party hangfal

LG Xboom RL4 party hangfal

Össz teljesítmény: 150Watt
Fényeffektusok
Éneknémító és hangszínváltó
DJ funkciók

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Az LG XBOOM RL4 a két 5 colos mély hangszórójával 150 wattos teljesítményre képes. Lehelj életet a buliba a kompakt méretû egység erõteljes hangjával.

Az LG XBOOM RL4 színes fényeffektusai izgalmas hangulatot teremtenek. A zene ritmusának megfelelõ fényekkel tényleg megrendezheted az életed buliját.

Az éneknémítóval és a hangszínváltóval énekelni sokkal könnyebb. Az LG XBOOM RL4 el tudja távolítani az énekhangot és a dallamokat a zeneszámokból, hogy igazi karaoke-élményt nyújtson.

Tapasztald meg a hat vokáleffektet és a három visszhangmódot, és kóstolj bele a karaoke világába a barátaiddal. A bulin énekelni sokkal élvezetesebb a különbözõ vokáleffektekkel.

A különbözõ DJ-funkciók, mint például a Fanger, a Phaser (fázistoló), a Wah és a Delay (késleltetés) okostelefonos alkalmazásból érhetõek el. Az LG XBOOM RL4 segítségével tényleg úgy keverhetsz, mint egy igazi DJ.

Az LG XBOOM RL4 vízszintesen és függõlegesen is használható. Kényelmesen állítsd be a zenét a tér és a szükségletek szerint.

Duplázd meg az LG XBOOM RL4 audiokimenetét. Vezeték nélkül, kényelmesen csatlakoztathatsz két hangszórót, hogy a buli olyan hangos legyen, amilyennek szeretnéd.

Csatlakozz az LG TV-hez Bluetooth®-on keresztül, hogy az LG XBOOM RL4 megemelhesse a TV-rendszerének hangerejét