Case-Logic TNEO-108 tablet 8" fekete tablet tok

Case-Logic TNEO-108 tablet 8" fekete tablet tok

Univerzális, ergonomikus tervezésû tok. Vastag, neoprén anyaga ellenáll az idõjárás viszontagságainak, ezenkívül kitûnõ párnázást biztosít és rugalmasan idomul a tok tartalmához.

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Az ergonomikus tervezésû tok fõ rekeszében tárolhat egy 7” tabletet vagy iPad® minit, az elsõ zsebben pedig az olyan kisebb kiegészítõket, amelyeket szeret mindig magánál tudni. Az adapter, az USB kábel, a fülhallgató vagy akár az okostelefon is elfér itt. A belsõ párnázott betét megvédi a kijelzõt a karcolódástól. A kifinomult, minimalista tok önmagában vagy egy másik táskában is hordható.

Termékinformáció

- A kompakt tokban elfér az iPad® mini, a retina kijelzõs iPad® mini, a Kindle Fire HD, a Samsung Galaxy Tab® 2 7.0, a Google Nexus 7 és más 7” tabletek is akár folio tokkal együtt.
- Vastag, neoprén anyaga ellenáll az idõjárás viszontagságainak, ezenkívül kitûnõ párnázást biztosít és rugalmasan idomul a tok tartalmához.
- Az elülsõ zipzáras zseb kényelmes, könnyen elérhetõ helyet szolgáltat a kiegészítõknek vagy akár a személyes dolgainknak is, mint például egy okostelefon.
- A belsõ, párnázott képernyõvédõ betét elkülöníti a tabletet a külsõ zsebtõl, és megvédi annak tartalmától.

Termékjellemzõk

Méret: 8"
Súly (kg): 0,17
Külsõ méret (cm): 16.8 x 2.8 x 22.6
Belsõ méret (cm): 13.7 x 1.8 x 20.6
Szín: fekete