Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD Nikon objektív

Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD Nikon objektív

A legkompaktabb nagy fényerejû teleobjektív
Magában hordozza a Tamron saját fejlesztéseit, a VC és az USD technológiákat

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

A legkompaktabb nagy fényerejû teleobjektív, amely magában hordozza a Tamron saját fejlesztéseit, a VC (Képstabilizátor) és az USD (Csendes Autofókusz Motor) technológiákat.

A Tamron, mint a világ egyik vezetõ optikai eszközök gyártója bejelentette a legújabb makró,- és teleobjektívét, a klasszikus gyújtótávú SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD képstabilizátorral és csendes autofókusz móddal az élvonalbeli képminõségért, a legkompaktabb módban.

Termékjellemzõk

1. A Tamron fejlett, többrétegû lencsebevonata drámaian javítja az objektív teljesítményét azáltal, hogy csökkenti a tükrözõdést, a tisztább képekért.
2. A legkompaktabb nagy sebességû makró teleobjektív VC (Vibration Compensation) képstabilizáló és USD (Ultrasonic Silent Drive) technológiájával a saját kategóriájában csúcsminõséget ad a fotósok kezébe. 3. A VC (Vibration Compensation) képstabilizálás mechanizmusa csökkenti a kézremegésbõl származó rázkódását, hogy éles képek készülhessenek.
4. Az idõjárásálló kivitel megakadályozza a nedvesség behatolását az objektív belsejébe.

"VC" Vibration Compensation Mechanism – Képstabilizátor

A Tamron saját fejlesztésû VC (Vibráció Kompenzáló) mechanikája egy szabadalmaztatott beavatkozó rendszer és a hozzá tartozó algoritmus, amely extrém stabil keresõképet és kiváló témakövetést biztosít. A kompenzáló lencsét három elektromágneses tekercs mûködteti. A lencse három rendkívül alacsony súrlódású golyón mozog. Ez az egyszerû mechanikai felépítés a titka a Tamron kompakt objektívjeinek.

"USD" Ultrasonic Silent Drive - Csendes autofókusz motor

Az USD a Tamron legújabb fejlesztése - egy nagy mértékben feljavított autofókusz meghajtó rendszer. Rendkívül gyors és pontos autofókusz, amely elengedhetetlen a gyors témáknál, mint pl. egy sportesemény. Diszkrét, gyakorlatilag hangtalan, ami fontos lehet egy esküvõnél. A megoldás alapja a fejlett villanymotor technológia és az új fejlesztésû szoftver. Piezoelektromos kerámia egységek két nagyfrekvenciás ultrahangos rezgést állítanak elõ a motor állórészén. Ezek felváltva mozgásra kényszerítik a forgórészt. Ez a fejlett, elektronikus vezérlésû autofókusz rendszer egy precíziós spirális áttételhez van kapcsolva, amelyik a lencsét pontosan a fókuszpontba mozgatja. Az eredmény: az autofókusz egy új szintje sebesség, pontosság, egyenletesség és csendesség területén.

"IF" Internal Focusing - Belsõ élességállítás

A belsõ élességállítás számos praktikus elõnyt nyújt a fotósok számára, mint például a nem forgó szûrõmenet, amivel a polárszûrõ egyszerûen beállítható és egyszerûbben használható mivel élességállítás közben a tubus hossza nem változik, nincs szükség a szûrõ utánállítására. Ennél azonban fontosabb a közelpont drasztikus csökkentése a Tamron [IF] objektíveknél a teljes fókusztávolság tartományon. Az [IF] növeli az optikai teljesítményt a képsarkokban jelentkezõ fényveszteség minimálisra csökkentésével (vignettálás) és segít szabályozni a fényszóródást, ami különbözõ tárgytávolságoknál meglehetõsen komplex feladat.

- típus: teleobjektív
- szûrõmenet mérete: 77 mm
- szerkezet: 17 csoport, 23 tag
- bajonett: Nikon F
- közelpont: 1,3 m
- méret: 85.8 x 196.7 mm
- súly: 1470 g

Az 5 éves kiterjesztett garanciához a vásárlást követõ 2 hónapon belül regisztrálni kell, a www.tamron.hu oldalon