Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 Di III XR LD Sony ezüst objektív

Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 Di III XR LD Sony ezüst  objektív

Kifinomult dizájn és kiváló teljesítmény
Könnyû, kompakt, és kitûnõen tervezett
Az objektív lefedi a teljes fókusztávot a 18 mm-es széles látószögtõl a 200 mm-es telefotóig

A termék árának és elérhetőségének megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be!

Kifinomult dizájn és kiváló teljesítmény. Az okos választás a bõvülõ világ felfedezésére. A minden egyben zoom objektívek elegáns fejlõdése.

Ez a rendkívüli minden egyben zoomobjektív gyakorlatilag bármilyen fotózási helyzetet lefed, amivel valaha találkozni fog tükör nélküli kamerájával. Könnyû, kompakt, és kitûnõen tervezett, az objektív lefedi a teljes fókusztávot a 18 mm-es széles látószögtõl a 200 mm-es telefotóig. Ez a Tamron elsõ erõteljes zoom objektívje, amelyet kifejezetten a Sony tükör nélküli kameráihoz terveztek.

A vibrációkompenzációs mechanizmus egy Tamron-fejlesztés, ami biztosítja a kamera vibrációjának hatákony kompenzációját. Különösen a kézben tartott gép, az alacsony fényviszonyok, és a távoli fényképezés fogékony a kamera rázkódására, és a homályos eredményre a hosszabb ideig tartó expozíciók miatt. Ilyen fényképezési körülményeknél a VC mechanizmus hatékonyan használható

Az alacsony szórású elemek speciális üvegbõl készülnek, amik rendkívül alacsony színszórási index-szel rendelkeznek (egy egység, ami méri az üveg képességét, hogy összetevõire bontson egy fénysugarat). Az LD elemek kompenzálják a színeltéréseket, amik különösen teleobjektíveknél problematikusak. A színeltérés az optikai zaj egy formája, ami csökkenti a kép élességét és fényességét.

- típus: utazó zoom
- szûrõmenet mérete: 62 mm
- szerkezet: 13 csoport, 17 tag
- bajonett: Sony, Minolta
- közelpont: 0,5 m
- méret: 62x96.7 mm
- súly: 460 g

Az 5 éves kiterjesztett garanciához a vásárlást követõ 2 hónapon belül regisztrálni kell, a www.tamron.hu oldalon